opoegaatdigitaal.punt.nl
Ditjes en vakantiedatjes

Vandaag ging ik even hondenvoer halen...... nee, niet omdat ik honger had, maar ik heb een tijdelijke hond..... uh....nou ja, de hond ik niet tijdelijk, maar zijn verblijf! Vorige week donderdagavond kwam hij en de 17de gaat hij weer naar huis (waarschijnlijk.... kan best dat het die dag wat slecht uitkomt, maar dan blijft hij gewoon een nachtje extra.  Vrouwtje had vergeten brokken te halen..... normaal krijgt hij vers vlees, maar omdat voor mij brokken handiger is krijgt hij hier brokken. Ik had hem eerder een lang weekend en daar was nog wat van over...... maar zelf heb ik nog brokken van Edwin zijn honden, dat kon ook. Zijn eigen brokken..... hij was niet enthousiast, maar hij at ze.....toen die andere brokken.... hij at er van..... daarna de volgende dag eentje....... en toen hij blijkbaar erge honger had nog eentje..... hij bliefde dat niet. Toch vandaag maar die andere gehaald, hij was door het dolle en at zijn bak in 1 x leeg.... gek beest. 

Dinsdag was Geurtje jarig..... zondag vierde ze het met een barbecue. Hier was het die dag iets koeler...ik vertrok hier met een frisse wind en een lucht vol prachtige witte wolken. Daar kwam ik aan bij een strakblauwe lucht.... er was wat wind, maar die was niet verfrissend......in Geurtjes tuin stonden partytenten...... goed tegen de zon, maar minder kans op verfrissing door wind. Met dit weer is er geen perfecte oplossing. Maar het was heel gezellig en erg lekker! Toen ik op de terugweg het station instapte zag ik dat ik mijn trein waarschijnlijk zou missen..... er werd omgeroepen dat de trein naar Amsterdam Centraal overvol was en dat er airco-uitval was..... lieve help.....daar moet ik niet aan denken! Er werd gezegd dat de trein naar Den Helder op het perron er tegenover stond en dat die ook langs Amsterdam Centraal kwam. O, dat is nou juist de trein die ik altijd neem.... die naar Den Helder!!!! Dan stond hij er dus nog...... hij staat altijd op perron 11...... het achterste perron..... even stevig doorlopen..... lopend de roltrap op....en ik kon zo instappen, had nog een zitplek ook. In Amsterdam wilde ik weer de Volendamme of Edammer bus nemen, die gaan elk kwartier.... op zondagavond gaat de bus door Monnickendam minder vaak en dan moet ik eerst met de metro naar Noord.....  ik bleek maar 1 minuut te hoeven wachten..... dat ging vlot! Weer op de weg uitstappen en even verderop stond mijn fiets....dat was allemaal snel gegaan (ik was heen ook op de weg ingestapt, maar het haf geen zin om mijn fiets daar neer te zetten omdat de in- en uitstaphalte ver uit elkaar liggen....... dan moet ik zover lopen om mijn fiets op te halen daat ik beter lopend naar huis kan gaan! Daarom op een strategische plek mijn fiets neergezet....het is dan niet ver, maar ik vind het fijn om het laatste stukje te fietsen).

Bij de winkel kwam ik een bekende tegen die vroeg hoe het ging...."nou, goed en met jullie? Niemand van de trap gevallen?" Dat klinkt natuurlijk raar, maar omdat die mensen nog wel eens ongelukjes hebben floepte die opmerking er zomaar ineens uit. Ze knikte..."ja...wel!" Huh? Echt?  Jawel hoor, haar man was  van de keukentrap gevallen, buiten! Gelukkig redelijk goed afgelopen..... wat schaafwonden en een enkel heeft nu een formaat dat angstaanjagend is, maar verder niet. 

Bij ons winkelcentrum(pje) is niet alleen te weinig parkeerplaats voor auto's, maar ook voor fietsen! Te weinig rekken, maar die staan ook nog eens net even te dicht op elkaar.... lastig. Nou snap ik alleen niet waarom mensen die niet van plan zijn hun fiets IN het rek te zetten hun fiets er dan maar voor te zetten! Als je hem toch los zet zet hem dan ergens anders neer, zo neem je vaak 2 fietsplekken (soms zelfs meer) in beslag ..... ik zag zelfs een keer een fiets overdwars ervoor staan (dat was aan de andere kant van het centrum, waar wat meer plek is, want bij de supermarkt is het nou eenmaal drukker)...... die belemmerde zeker 5 plekken waar fietsen hadden kunnen staan. Is dit onachtzaamheid of puur egoïsme? Ik zie het elders ook regelmatig, het is dus geen Monnickendammer kwaal, maar snap het waarom niet! 

Bij de supermarkt kocht ik een glazen kan met infuser.... deksel kan open en dicht gedraaid worden en fles heeft een formaat dat gewoon in de koelkastdeur past..... handig, want dat hebben ze niet allemaal en dan moet de halve koelkast er voor ontruimd worden. Lekker stevig, 1,4 liter....... 2 euro..... die neem ik mee, keuze uit meer kleuren. Bij de kasse werd er verbaasd gekeken.... "er staat op de bon dat hij 14-delig is!" Wij bekeken de kan aan alle kanten, maar kwamen met geen mogelijkheid aan 14 delen.....lachen..... er kwam nog iemand bij die ook nieuwsgierig was..... met wat fantasie kwamen we tot 4 delen. Waarschijnlijk zijn inhoud (1,4) en delen door elkaar gehaald, maar dat is dus gewoon DOM. 

De ergste warmte is weg....mogelijk komt er noodweer..... ik vind het nog wel benauwd, maar toch duidelijk minder warm.  De warmte wil nog niet erg uit huis, maar het is draaglijker geworden.  Gisteren was het ook al beter. Gewoon op de fiets naar Edam, heerlijk. Terug flinke wind en natuurlijk grotendeels (schuin-)tegen, maar ik had geen haast en het voelt goed als dat dat toch maar weer red!  De laatste weken heb ik geen koekje bij de koffie meer mee naar de markt, maar zoute koekjes en kaasstengels e.d.. ..... dat is met dit weer veel lekkerder. Dat hou ik er maar in! Nog twee markten.... en een avondmarkt, maar dan ben ik er (bijna) nooit. Ik heb ik augustus altijd zoveel verjaardagen die het meestal allemaal op zaterdag(-avond) vieren en soms nog wel eens wisselen van weekend.. dat ik bij voorbaat al afzeg, omdat ik van tevoren al weet dat het altijd slecht uitkomt en op het nippertje afzeggen heb ik een hekel aan! 

Soms moet ik even een dagje rustig aan doen. Vandaag heb ik ook zo'n dag........ ik heb het gevoel dat ik een week slapen kan...... niet zo gek.... met die hitte van de afgelopen maanden slaap ik niet zo heel goed...... terwijl de warmte mij behoorlijk uitput. Ik kan er nu eenmaal slecht tegen..... hoewel ik het dit jaar nog best redelijk volhield functioneer ik niet best als het warm is..... in de winter komt mijn thermostaat dan ook zelden boven de 18 graden (tenzij ik visite krijg)..... dat vind ik lekker! Met dit weer doe ik in huis ook niet veel..... een paar koelere dagen om even flink op te ruimen, te stoffen en te soppen zou niet zo gek zijn..... nu doe ik alleen wat echt noodzakelijk is. Er zijn al een paar buien geweest, verder is het nog rustig.... vanmorgen was er meer wind dan nu, maar de voorspelling is dat het hier gaat stormen...... o.a. in Noord-Holland code oranje.  Ook onweer is n aantocht..... zal Bobbi zo even uitlaten.... dan kan hij er even tegen als het echt losbarst!

Zodra ik op de bank zit springt hondje Bobbi ernaast..... lekker tegen mij aan..... met dat warme weer zit ik niet op zo'n hotdog te wachten naast mij..... maar daar trekt Bobbi zich niks van aan! Als ik slim denk te zijn en zo ga liggen/zitten dat hij er niet meer bij kan is dat voor hem geen probleem...... met een flinke sprong landt hij dan bovenop mij...... nog erger hahaha. 

Wonderlijk.....ik heb al heel veel mensen uitgelegd wat een koelhanddoek (of icetowel) is, sommigen begrijpen het, anderen vinden het een gewone handdoek..... ik kwam nog niemand tegen die het kende...... zondag dacht ik 'ik zal Edwin ook even zeggen hoe fijn ze zijn'..... hoefde niet, hij heeft ze zelf! Een echt kind van zijn moeder dus! 

 


Reacties

Bertie op 09-08-2018 19:58

Als ik lees van je reizen word ik elke keer stikjaloers. Bussen, treinen, bijna elk moment van de dag. Een van de dingen die ik echt mis, in de Zaanstreek kon je vroeger ook elk half uur op een bus stappen of misschien wel vaker.   -   Een logeerhond... jij bent overal voor te porren geloof ik, stel dat iemand een oppas nodig heeft voor zijn krokodil, zou jet het dan doen? ☻☻☻

Bertie op 09-08-2018 19:58

Als ik lees van je reizen word ik elke keer stikjaloers. Bussen, treinen, bijna elk moment van de dag. Een van de dingen die ik echt mis, in de Zaanstreek kon je vroeger ook elk half uur op een bus stappen of misschien wel vaker.   -   Een logeerhond... jij bent overal voor te porren geloof ik, stel dat iemand een oppas nodig heeft voor zijn krokodil, zou jet het dan doen? ☻☻☻

Ans op 09-08-2018 20:21

Hahahah, een krokodil..... hm.... daar moet ik nog even over nadenken hoor!

Ja, de busverbinding naar Amsterdam is goed, al is het jammer dat de Noord-Zuidlijn min of meer een verplichting is, maar goed..... dan maar op de weg in- en uitstappen. Er komen minder bussen door Monnickendam dan vroeger...... naar Edam, Volendam en Hoorn (en alle tussenliggende plaatsen) kunnen we alleen op de weg instappen..... niet in Monnickendam dus. Voor mij niet zo erg..... ik kijk op die weg..... het iets wel iets verder lopen, maar niet heel ver....... voor andere mensen is het zo ver dat je beter de auto kan pakken. 

Jammer dat er bij jullie zo weinig bussen rijden.... in elk geval in de rixhting die ik toen moest. Hoe minder bussen er rijden hoe minder mensen ook voor de bus kiezen en dan zeggen ze dat hij onrendabel is, maar ze maken hem zelf onrendabel(er). Lang geleden kocht ik een brommer omdat ik een heel slecht busverbinding had met mijn werk..... dus kwam ik niet meer in de bus. Alleen bij slecht weer op de heenweg, want voor terug had ik iemand gevonden met wie ik mee kon rijden. 

Maar jouw woonplaats is niet zo klein dat ik het logisch vind...... het is echt wel groter dan 3 boerderijen en een kerk...... dan zou een betere verbinding toh mogelijk moeten zijn..... bij een betere verbinding ga je ook vaker... zeker als je eenvoudig bij een treinstation komt. 

Bertie op 09-08-2018 21:59

Lijn 91 en 92 (Uden-Nijmegen vv,  Boxmeer-Nijmegen vv) beiden over ons dorp, reden altijd een twee-uursdient. Nu is het weekend eraf, heel jammer.    --  Je kan in Cuijk op de trein stappen voor een winkeldagje in Nijmegen, vanuit Grave naar Oss, Den Bosch en Eindhoven maar dan had je niet veel tijd. Buurtbussen rijden er ook, een paar per dag. Het zal overal hetzelfde zijn op het platteland.

Ans op 09-08-2018 22:07

Ik ben toen ook in Cuyk overgestapt van trein naar bus en vv.  Ja, een 2-uursdienst is te weinig, en het weekend eral..... zo is de lol er ook af! Ik kwam vanuit Arnhem, dus eerst naar Nijmegen..... was alles bij elkaar niet heel snel, maar goed....het was een leuk dagje en ik vond het wel leuk dat mijn treinritje door 3 provincies ging. Ik heb geen hekel aan zo'n ritje, maar er moet natuurlijk wel genoeg tijd overblijven en dat was toen wel het geval

Bertie op 09-08-2018 22:10

Buurvrouw heeft een auto, dat scheelt. :-D

Ans op 09-08-2018 22:12

Ja, dar heb he daar ook eigenlijk wel nodig

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren/e-mail alerts
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
*****In de kantlijn*****

Hoera, mijn foto's zijn weer terug en 
ik kan weer nieuwe foto's plaatsen!

Nieuw probleem is dat ik geen melding
meer krijg van reacties....heel jammer.

Photobucket
*
**********************************
Categoriën staan
onder aan deze kolom
 
************************************
 
 
Laat ik mij even voorstellen:
Ik heet Ans (Ansje Maria) Dekker-Martis
en ben op 9 oktober 1954 geboren 
in Monnickendam.

 photo 1044906_10200791034236639_1102065709_n.jpg
*
 photo 992839_10200786902573350_998816287_n.jpg
*
Ik ben de dochter van Cor (Cornelis) Martis en Wil (Willemien)
van der Horst, ik had twee grote broers: Mart (Matthijs) en Jan 
van bovenstaande foto leven alleen Jan (links) en ik nog 
*
 photo 993043_10200786911613576_639768545_n.jpg
*
 photo 1017173_10200786882852857_172305817_n.jpg
*
 photo 988659_10200786912773605_21004103_n.jpg
*
 photo 1012299_10200786910693553_699438933_n.jpg
*
 photo 1017270_10200786908693503_1658698489_n.jpg
*
 photo 270460_10200799560849799_1812155587_n.jpg
*
 photo 994274_10200786907053462_1868712388_n.jpg
*
 photo 390124_10200799563569867_4481387_n.jpg
*
 photo 1017052_10200799565289910_1857493238_n.jpg
*
 photo 1011394_10200786899133264_165352821_n.jpg
*
 photo 1013827_10200786918413746_2053194767_n.jpg
*
Ik trouwde met Ed (Eduard Douwes) Dekker
op 19 augustus 1978.
*
 photo 1002410_10200786898413246_1432905739_n.jpg
*
Helaas stierf Ed op 5 april 1986 aan 
de gevolgen van leukemie.

Het mooiste dat hij mij heeft nagelaten 
is natuurlijk onze zoon:
Edwin (ook Eduard Douwes) die geboren is
op 7 november 1984, onze grootste wens
was eindelijk uitgekomen! 
*
 photo 998601_10200791031316566_2080975559_n.jpg
*
 photo 941707_10200791038516746_622088276_n.jpg
 *
 photo 998897_10200786889093013_1657766792_n.jpg
 photo 1003112_10200791032836604_1298730715_n.jpg
*
 photo 1003651_10200791032156587_443794130_n.jpg
*
 photo 1016308_10200786854052137_2059007146_n.jpg
*
 photo 375636_10200786897293218_1004147330_n.jpg
*
 photo 1016831_10200789178350243_378003153_n.jpg
*
 photo 1016525_10200786903813381_1328780241_n.jpg
*
 photo 1000805_10200799575490165_857861145_n.jpg
*
 photo 988658_10200799566009928_1011286285_n.jpg
*
 photo 1045076_10200799568329986_248006858_n.jpg
*
 photo 1000805_10200799569290010_1380688840_n.jpg
*
 photo 1003989_10200799570290035_1504843365_n.jpg
*
 photo 1002065_10200799566929951_29471757_n.jpg
 *
 photo 1013783_10200791034756652_1721910790_n.jpg
*
 photo 1012619_10200786905573425_393741354_n.jpg
*
 photo 1011724_10200786906453447_1570667099_n.jpg
*
 photo 1010011_10200791042276840_1626849934_n.jpg
*
 photo 264877_10200786901573325_35417167_n.jpg

 *
Sinds ongeveer 1970 speel ik altsaxofoon
bij muziekvereniging Olympia/Con Brio.
Ik heb een saxofoon van de vereniging, maar
ook een altsax en een (gebogen) sopraansax
van mijzelf. 
Verder heb ik nog een Xaphoon, een nogal
onbekend muziekinstrument.
Ik speel sinds januari 1973 bij de
Gouwzeekapel en in de zomer ben ik
invaller bij de Kaaskapel tijdens de
kaasmarkten in Edam.
Echt les heb ik nooit gehad, alleen wat
aanwijzingen van mijn jongste broer, die eigenlijk
trompettist is, maar zichzelf saxofoon geleerd heeft
(net als mijn vader (ook trompettist) al eerder deed)
 
*
 photo 998378_10200786908213491_1005081223_n.jpg
 photo 1013046_10200799574650144_903624391_n.jpg
 photo 1011328_10200791035676675_1108225312_n.jpg
*
 photo 1011805_10200791039956782_280560307_n.jpg
*
 photo 382495_10200791041556822_985952038_n.jpg
 photo 992868_10200789287032960_1316092995_n.jpg
*

 photo 1011295_10200800212986102_2121448231_n.jpg
*
Edwin begon al jong te spelen op een es-hoorn  
en stapte later over op een bugel.
Hij was bij de Gouwzeekapel ook slagwerk-invaller.
Sinds zijn verhuizing naar Arnhem speelt 
hij niet meer, jammer.
Edwin heeft een vriendin
en twee honden: 
Laila en Dinar 
*
Zelf woon ik nog steeds in Monnickendam, 
alleen vlak na mijn trouwen heb ik 
een kleine twee jaar in Purmerend 
gewoond bij gebrek aan woonruimte
in Monnickendam.
In 1980 konden we een huis huren in 
Monnickendam en in dat huis woon ik nog steeds.
Ik woon hier heerlijk, heb een prachtig
uitzicht en een gezellig buurtje, dus zonder goede
reden zal ik niet uit dit huis gaan en
Monnickendam verlaten! 
*
Monnickendam heeft stadsrechten sinds 1355
en behoort tot de gemeente Waterland.
Monnickendam ligt in Noord-Holland, 
aan de Gouwzee.
*
KLIK
 photo 1017228_10200803734874147_889329631_n.jpg
 
 photo 998673_10200800211466064_203027874_n.jpg
 *
 photo 1011359_10200800210426038_1279929179_n.jpg
*
 photo 1016102_10200800205065904_1005487366_n.jpg
 *
 photo 996718_10200786916453697_1527309171_n.jpg
Mijn uitzicht
*
 photo 992998_10200786874052637_900073428_n.jpg
*
 photo 375635_10200786891573075_1428084516_n.jpg
*
 photo 971647_10200786895733179_1755446352_n.jpg
*
 photo 992989_10200786894533149_1513207190_n.jpg
*
 photo 1002406_10200791036636699_1917815527_n.jpg
*
 photo 994764_10200791051517071_318141000_n.jpg
*
 photo 1000785_10200791037676725_934392324_n.jpg
*

Ik hou van:  Lezen, knutselen en frutselen, 
tv-kijken, computeren, wandelen, fietsen, 
zwemmen, gezelligheid, zuurkool, muziek,
Monnickendam, treinritjes, de wisselende seizoenen,
ondergaande zon, fotograferen, lachen, sneeuw,
dagdromen, puzzelen, schrijven, EHBO, muziek,
zingen (als ik alleen ben, want ik ben zelf de enige
die het mooi vindt),theater, dieren, Sinterklaas,
saxofoon spelen en nog veel meer!
*
Ik hou niet van:  Spruitjes, huichelaars, chagrijnen,
oneerlijkheid, autorijden, gezeur, tuinieren,
huishoudelijk werk, 
roze koeken en witte chocolade,
spinnen,
zuurpruimen, treiteren, liegen,
hitte, etc.
*
Ik heb gewerkt bij Drogisterij de Wolf
in Purmerend
(drogisterij, verf en behang, reformartikelen)
en
Sportfondsenbad Monnickendam.
*
Mijn scholen:
Jan Nieuwenhuijzenkleuterschool
O.L. Prof.Ph. A. Kohnstammschool
Chr. MULO Monnickendam
 
 *
 ***********
 
______________________________________
 
Wie het kleine niet eert, is mij niet weerd!
______________________________________
 
Ook slimme mensen kunnen dom zijn
_______________________________________

Durf te blunderen, dan kunnen anderen ook eens lachen!
________________________________________
 
Mijn eetlust wint het heel vaak van mijn verstand!
________________________________________
 
Als je de kans krijgt je dromen te volgen,
grijp die kans dan met beide handen aan!
________________________________________

_Verwacht niet dat je serieus genomen wordt als
je altijd wat te mopperen hebt
_________________________________________
 
Leef je eigen leven, niet dat van een ander!
_________________________________________
 
Oordeel niet te snel, probeer je eerst eens te verplaatsen in
de situatie van de ander!
_________________________________________
 
Laat je tranen eens de vrije loop, soms lucht dat op!
__________________________________________
 
 
 
 _______________________________________

Maak je niet dik, dat heb ik al gedaan.
_______________________________________

Wie met vrolijkheid het leven beziet,
doorstaat beter zijn verdriet
_______________________________________
 
Aan een goed verstand heb je niet zoveel als
je het niet weet te gebruiken
 
________________________________________

Denk niet dat niemand je verdriet mag zien!
Door je verdriet te tonen word je alleen maar menselijker!
 
________________________________________
 
Doe maar lekker gek, het leven is al serieus genoeg!!!!!!
 
Photobucket - Video and Image Hosting
_________________________________________
Als je alcohol nodig hebt om vrolijk te zijn
wordt het tijd om na te denken!
 
__________________________________________
 
Tevredenheid maakt je een stuk gelukkiger.
___________________________________________

Verdriet spoel je niet weg met alcohol,
je krijgt er alleen een probleem bij!!!
_____________________________________________

Wees blij met wat je hebt en denk niet alleen aan wat je mist
______________________________________________

Misschien vind je alles leuk als je gedronken hebt, maar vinden
anderen joudan leuk,of lachen ze je alleen maar uit?
_______________________________________________
 
 Zonder muziek zou het leven een stuk saaier zijn.
________________________________________________

Vriendelijkheid is besmettelijk
________________________________________________

De mooiste cadeautjes zijn aandacht en interesse
, die zijn met geen geld te betalen!
________________________________________________
 
Als je interesse toont voor de mensen om je heen,
zullen ze zich ook voor jou interesseren
________________________________________________

Blijf jezelf, dan weet je wie je bent!
_________________________________________________

Als je een marionet wilt zijn, zorg dan
dat je zelf de touwtjes in handen houdt 
________________________________________________ 
 
Er zijn geen rozen zonder doornen, daarom hoeft mijn pad ook
niet over rozen te gaan, er zijn genoeg mooie bloemen zonder doornen.
________________________________________________
Photobucket - Video and Image Hosting
 
_________________________________________________

Het is prima om je aan te passen, maar blijf wel jezelf!
 _________________________________________________
 
Je hebt snel een slechte naam, er afkomen is veel moeilijker!
___________________________________________________

Toon eens oprechte belangstelling voor een ander,
je zal zien dat het je leven verrijkt
___________________________________________________

Hou rekening met de gevoelens van een ander!
___________________________________________________

Kritiek leveren is makkelijk,
kritiek incasseren is voor velen een probleem
____________________________________________________

Wees nooit te volgzaam,
anders ben je zonder leider reddeloos verloren
_____________________________________________________
Liever gek dan saai!
_____________________________________________________

Somberheid is als onkruid,
als je er niks aan doet groeit het snel
en is het bijna niet meer uit te roeien!
______________________________________________________

Als je je nergens voor interessert,
is het zeker dat je weinig leert
_______________________________________________________

Zonder oogkleppen zie je ineens veel meer!
Probeer het eens!
_______________________________________________________

Mensen met de grootste mond
kunnen vaak het slechts tegen kritiek! 
_______________________________________________

Hoe grijzer, hoe wijzer.
________________________________________________

Soms zijn er meerdere waarheden! 
________________________________________________
 
Wijsheid is ervaring en logisch nadenken
 _________________________________________________
 
Regionieuws:
 
 
 
 
 
 
 
___________________________________________

Zorgenloos is niet altijd zonder zorgen,
achter een lach zit soms veel verborgen.
____________________________________________

Vrolijkheid straal je uit, somberheid ook!
_____________________________________________

Juist in moeilijke tijden moet je elk lichtpuntje koesteren
_____________________________________________ 
Je mag je verstand onbeperkt gebruiken,
het slijt er niet van!!!!
Photobucket - Video and Image Hosting
________________________________________________

Als de nood het hoogst is, is er meestal geen wc in de buurt.
_________________________________________________

Als je het geluk niet ziet, zal je het ook nooit vinden
_________________________________________________
Geluk ligt voor het oprapen,
maar de meeste mensen stappen er overheen
, omdat ze teveel bezig zijn met de tegenslagen in het leven.
__________________________________________________

Als de zon niet schijnt, wees dan zelf het zonnetje in huis
__________________________________________________

Vrolijkheid maakt het leven lichter
__________________________________________________
Moeilijke mensen zijn uiteindelijk het moeilijkst voor zichzelf,
zij eindigen eenzaam
n denken dat anderen daar de oorzaak van zijn
__________________________________________________

Wie lastig is van geest, die ergert zich het meest
__________________________________________________
Al is het leven nog zo zwaar, herken het geluk en omarm haar
___________________________________________________

Wat een gedonder met al dat onweer,
zo gaat heel de zomer naar de bliksem!
___________________________________________________

Wie klein is stoot zijn hoofd niet zo vaak
____________________________________________________

Even voor alle duidelijkheid:
Alle hierbovenstaande uitspraken zijn van mijzelf!!
Ik heb gemerkt dat er "gepikt" wordt.
Geen ramp, want mijn vader zei altijd al:
"Immiteren is waarderen", maar toch......
het zou aardig zijn het even te melden.
___________________________________________________
 
Photobucket - Video and Image Hosting

Categorieën
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl